36

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ-СДС са на доизживяване и не са интересни. Единственото интересно за ГЕРБ-СДС е дали ще влязат в пандиза и кога ще стане.

35

Анонимен

преди 1 година

До Приключиха Няма вече Бойко Б. еднолично да решава в ПГр на ГЕРБ в НС - младите в групата скочиха срещу ПП, а ББ иска компромис с Кико и Асен, т.е. той върви срещу собствената парламентарна група. Д.Добрев иска или ПП да отстъпи за включване на министри от ГЕРБ в състава на първия кабинет,или избори. Атанасова също е срещу едноличните решения на Пожарникаря и той или трябва да напусне НС т.е. да не е депутат и да не командва ПГр, или да се съобразява с мнението на младите хора от групата.

34

Анонимен

преди 1 година

За какво 'всичко възможно' става въпрос'? Срокът, който президентът е обявил, е една седмица. Разберат ли се дотогава ГЕРБ и ПП за състав на МС - ОК,няма проблеми. Но ГЕРБ настоява и за свои министри в кабинета, а Василев и Бориславова не искат и да чуят за промяна. Ако не се съгласят, ГЕРБ ще откаже и този път ББ не може еднолично да реши,защото Атанасова и Добрев са категорично срещу ПП и ще скочат с/у Пожарника ря и то не само заради това,но и защото ББ измести Деси от поста шеф на ПГ на ГЕРБ

33

анонимен

преди 1 година

ДБ- какво правите при ПП? Учите се на шарлатания ли ? Позор за вас е да продължавате прегръдката с тях! Осъзнайте се овреме.

32

Гошо

преди 1 година

Де Се и Бе иска им се, но какво? На грешната страна сте, трябва да се обърнете и наведете с нисък поклон....

31

Румяна Димитрова

преди 1 година

До коментар#11-Далай Лама.Много сте прав за Белене.Дано лагерът ги побере всичките некадърници от Народното събрание,защото ни доведоха до дъното. Вече сме в тинята. И от всичките техни игри на котки и мишки-страдаме ние обикновените хора,които сме им гласували доверие,а те от своя страна не уважиха това наше доверие.

30

една жена каза

преди 1 година

ДСБ ще направи всичко възможно да... препере Баце

29

Резидент-разединител

преди 1 година

Това след като направихте всичко възможно да стигнем дотук ли? Досега се правихте на недостъпни сега пълна програма обещавате. Но и вие бяхте от тези под юмрука от където дойдоха всички беди за последните две години.

28

Анонимен

преди 1 година

Доносниците са в паника.

27

Анонимен

преди 1 година

Нищо не се е променили, Живков искаше да ни прави 16 република, тея искат да ни правят американска колония

26

ПОСЛЕСДЕН ВАЛС!

преди 1 година

Последен валс, сБогом любима... И поздрави на ПOC.O.Л.CTВОТО.

25

Анонимен

преди 1 година

Защо прокуратурата не иска имунитета при доказана пред всички държавна измяна?

24

До 22

преди 1 година

Добро утро безработен

23

Анонимен

преди 1 година

Драгалевските са ***(ДСБ) са уникални шизофреници.Искаха да махат Борисовата държава чрез Радев, а сега искат от Борисов да е с тях срещу Радев.

22

Анонимен

преди 1 година

Не са демократи, не са за България, камо ли за силна България! Едни национални предатели и службогонци.

21

Зозо

преди 1 година

Няма Козяк-мозяк. Да правят правителство и да ги започват руските шпиони. Гонене до дупка. Лустрация на 100 %. Импийчмънт на Рундю за нац. предателство и шпионство.

20

Аз

преди 1 година

Браво! Най-сериозната партия ! Винаги ще гласувам за вас :-)

19

Анонимен

преди 1 година

Трудно ще се върви по евроатлантически път след като 70% от партиите в парламента не са евроатлантически .

18

Анонимен

преди 1 година

Посолството е наредило ДСБ да направи всичко възможно да има редовно правителство. Изпусната е съществената част от заглавието.

17

Анонимен

преди 1 година

Знаят, че при нови избори изпадат в тоалетната затова драпат да не изпуснат кьоравото.