28

Анонимен

преди 1 година

Нали до леглото има все пак бутон , ако има нещо , натиснала ли го е ? Болките са нормално нещо след операция .Дори и всичко да е наред човек пак може да почине , акушерката до родилката ли е хъркала ? Да не е чула някоя друга родилка ? Защо непременно се обвинява някой лекар , хората могат да си отидат навсякъде , дори и да са здрави , защо се търси виновен , понякога няма виновни . Никой не иска да си отиде пациента му , особено в родилно са свикнали на здрави пациенти .

27

До Анонимен 29

преди 1 година

Така е, никой не е безсмъртен, хората не случайно казват, че родилката с единия крак е в гроба. Но да легнеш да спиш, когато имаш жена след секцио, която при това е сигнализирала, че има силни болки, и да не повикаш лекар, за да се види какво става, на нищо не прилича.

26

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че хората са смъртни и всеки може да умре по всяко време. Безсмъртни няма. При белодробна емболия нищо не може да се направи, ако ще и Господ да е до леглото и. Тромба се откъсва, запушва важен кръвоносен съд. След минута умира. Шанс за спасение никакъв.

25

До Анонимен 14

преди 1 година

Фънки използваше израза "късата клечка", когато се падне нещо, което изпълнителят не може да направи, поради липса на възможности, те не са универсални все пак. Така че в случая, късата клечка са изтеглили медиците, дето са оставили жената да си отиде. И оная, ненаспалата се мед.сестра, дето е решила, че нощните смени са все едно е на хотел, да се наспи. Жалко за младия живот и за детенцето, което ще расте без майка. Дано има възмездие.

24

Аз

преди 1 година

В общи линии ако трябва да избирам между такова болнично заведение и липсата на всякакво, бих избрала второто.

23

Аз

преди 1 година

Шефката на интензивното е пълен скандал. Някога ще попадне от другата страна и сигурно сама ще си го поиска даже. В общи линии ако Дунава погълне това болнично заведение, ще направи услуга на цялата общност. Канев едва ли е инвестирал, за да се получи такова безумие.

22

аз

преди 1 година

Имам опит с тази болница. Така или иначе баща ми беше с напреднала болест и щеше да си отиде без значение в коя болница..НО това заведение е скандал! Хирургичниото са няколко петела хирурга с его до небесата и квачки мед сестри дето им се мазнят. Понеже е провинция и нямат конкуренция, съответно няма и чувство за самопреценка. Масово се изписват хора, дето не са в състояние да излязат на самоход, но по преценка явно са здрави. Явно ако някой умре в болницата се отваря много документация...

21

Анонимен

преди 1 година

Няма доктори и лекарските грешки се прощават, дори когато става дума за причиняване на смърт. Държавата се разпада, трябва промяна.

20

до 17

преди 1 година

До Боже,не знам към кой бог ссе обръщаш,но мъката на тоя свят,е че той е българин и че заради него българите остават безнаказани за всичко,това е мъката на човечеството

19

щял да

преди 1 година

търси отговорност този безсрамник,като са го назначили на работа по шуробаджанашка линия,като си е купувал диплома и шофьорсак книжка,като е укривал данъци и т.н.и т.н. никой от него не е търсил отговорност,баси наглостта българска наистина,безгранична

18

Анонимен

преди 1 година

Довечера в осем,да попляскаме на убийците.

17

гражданка

преди 1 година

Какви дни....Трябваше до ЧАСОВЕ да я направят тая аутопсия....И да я изтипосат тая заспалата дежурна сестра да даде изявления - Уважаеми медицински работници, нощните ви дежурства не са за да СПИТЕ там, а да работите т.е.да се грижите за болните, в случая за токущо родила жена....Не ви ли е малко срам, от това което показа съпругът от телефона си....Моят съпруг е работил в завод- нощни смени....Не съм чувала да е СПАЛ..Трагедия - западнала държава, да не дава Господ нукому! Бог да я прости !

16

Обективно

преди 1 година

Без аутопсия НЕ може да се знае причината за смъртта. ПРИ БЕЛОДРОБНА ЕМБОЛИЯ НЯМА БОЛКИ В ОПЕРИРАНОТО МЯСТО. ТОВА Е ПОДХВЪРЛЕНО ЗА ЗАБЛУДА НА СЕМЕЙСТВОТО И МЪЖЪТ Е ПОВЯРВАЛ.

15

Анонимен

преди 1 година

Спестили са медикаменти, проспали са животът на един млад човек. Алчни, бездушни, убийци под специална закрила...

14

Боже

преди 1 година

колко мъка има на този свят!

13

Теди

преди 1 година

МОЖЕШЕ И ДА Е ПО- ЗЛЕ БЕБЕТО ДА Е БИТО С БУТИЛКА ПО ГЛАВАТА

12

Жиката

преди 1 година

Съдът нищо няма да помогне.Саморазправа е решението.

11

Анонимен

преди 1 година

"Късата клечка"?! Това да не е Фънки в "Като две капки вода"?Смятайте до къде им е паднало нивото на лекарите щом за пожубен живот говорят като за неуспешна имитация в шоу.И после има вяра, че ще те излекуват.

10

ФАКТ

преди 1 година

Ужас. Ама от вчера ми давате Тина търнар....за нея , че е на 10000 години голема мъка, а за тоя млад живот нема проблеми....

9

Исуса

преди 1 година

Ужас хора, да не стига никой, без значение цвета и вярата....мъката си е една и съща за всеки....никой не е застрахован....тия хора вече нема са хора....кой крив кой прав....мъката си остава....