72

Анонимен

преди 1 година

И тоя се правеше на голямата работа на народ вижда за какво става дума лапачка и много пари

71

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен РЕКЛАМА НА БИЛА И РАЗДАВАЩ БГ ПАСПОРТИ НА МАКЕДОНЦИ /РАЗБИРА СЕ СРЕЩУ СЕРИОЗНО ЗАПЛАЩАНЕ /ВИЖ КЪЩАТА В МОНТЕ КАРЛО !

70

Анонимен

преди 1 година

Кой беше този?!

69

Силно заинтригувАна

преди 1 година

Тоя пък бузестия защо изказва мнение?!

68

Иванчо

преди 1 година

До някакъв си написал се "Българин":Хубаво е да не лъжеш. Така, че пиши се ***!

67

Анонимен

преди 1 година

Краси, нали беше националист? Защо браниш рашките сега, да не сме братски народ?

66

Българин

преди 1 година

В Украйна българските училища са отворени и работят.В окупираните територии от руските фашисти българските училища са затворени и българският е забранен!Какво изпищя Коце по този въпрос?

65

Самооценка Каракачан

преди 1 година

С.виньо Албинос виж се в огледалото и тогава пиши и говори, та ти приличаш повече на с.виня отколкото на човек, не те ли е срам !?

64

Възраждане

преди 1 година

Всички който хвърляха да наминат да им платим.Без вас няма лапачка.

63

Копейкин

преди 1 година

Тая боя ми остана от строежа на къщата която построих с парите на балъците който ми вярват

62

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 68 Те са ЕДНИ И СЪЩИ! Няма доносник на ДС който да не е бил КОМУНИСТ! А бивши комунисти няма, както добре знаем.

61

Анонимен

преди 1 година

По стара традиция комунистите пак обвиняват другите за деянията си. Крадев открито дарява паспорти на макета (че и при това престъпници), но обвинявате за това Каракачанов..

60

Анонимен

преди 1 година

До До русотрола Виждаме ,виждаме ! Държава превърната в гробище с умираща нация , опустошена територия и некролози ,некролози ..

59

Каракачанов-ДС агент

преди 1 година

Кр.КАРАКАЧАНОВ Е АГЕНТ НА ДС:Вербуван на 11.05.1989 година в хотел "РОДИНА" с агентурно име "ДОНЧО" с последващо превъплъщение и ново име агент "ИВАН".Вербоващият офицер на това лееке е л-т Новев.МАЛКО ЛИ НИ БЕШЕ ДВА МАНДАТА ДА НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН АГЕНТ НА ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС /агент ГОЦЕ/ ? ХАЙДЕ БЕЗ ВАС "ПАТРИОТИ" ОТ ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ!!

58

Анонимен

преди 1 година

От 90 коментара 1/3 ги няма - това ли ви е свободата на словото, руски лакеи? Нека Иван прочете мнението на хората за себе си!

57

Анонимен

преди 1 година

Тоя пич продаде десетки хиляди БГ паспорти на македонците, в резултат на последното преброяване там само 3600 са се писали БЪЛГАРИ!

56

...!

преди 1 година

До до 50! А бе това ,цялото русофиско сТадо, къде са ви учили така да лъжете ,Бе? Колкото до "еднополовите", *** да цункаш мумията на най-великият Гей на миналия век, сифилистика Илич! Вашият любим вожд, Бункерният Карик, искаше да го обяви за "светец"? И когато видиш товариш Путин с жена, тогава се заглеждай по либералите! Онзи Путин, когото свързваха с Кабаева, отдавна даде фира!

55

Бедняк

преди 1 година

Съветвам всеки, който се хвърли да реагира и отговаря на 50, да не забравя мъдростта: "Не спори с ***!" При тези спорове и възбудено посочване на аргументи изгарят милиони мозъчни клетки, една част от безвъзвратно. Възможно е именно 50. да е бил нормален но често е водел научни дискусии, И ето ти сега резултата. Т още един път: избягвайте ги където и да ги срещнете! Те са токсични!ь

54

Деди

преди 1 година

Точно казано! Браво, Какакачанка! Еврогейците имат само една правда - тяхната! Националната правда - кучетата е яли! Двойни стандарти относно едно и също деяние - и в двата случая изявата не е вандалщина, а показ на отношение и национализъм

53

мен

преди 1 година

Има една хубава българска приказка - каквото повикало, такова се обадило. Освен това според българския съд това не е вандализъм, а начин на изразяване. Тъй че, либерасти, нИ рИвете :)