Снимка: Нова тв

Йоана Захариева – Йоко стана първият изгонен съквартирант в Big Brother All Stars. Тя се яви на елиминации с Евгени Минчев и Къци Вапцаров, като и тримата се изправиха пред останалите участници да отговарят на въпроси.

Минчев, който се титулова като лорд, трябваше да отговаря на щекотливи питания, а Ваня Джаферович се поинтересува защо той се смята за по-успял от останалите. "Защото съм по-успял от останалите", отговори на три пъти Евгени.

Продуцентът и PR си призна, че има стратегия да изгони набързо някои от участниците в шоуто, след което ще се захване и с тежката артилерия - Ваня Червенкова.

Иначе най-много номинации получиха именно той и Къци, като мотивите бяха доста странни. Евгени Минчев беше номиниран заради острия си език и хапливия си хумор, докато Къцамун отнесе негативни точки, че не влиза в конфронтации. Според Борислав това поведение на Къци е стратегия, а според Ваня Червенкова липса на характер. Джаферович пък беше още по-краен с мнението, че "няма смисъл от Къци в къщата".

Независимо от емоциите и драматургиите в шоуто, зрителите дадоха над 50% одобрение за лорда, а багажа си стегна преквалифициралата се от певица на ресторантьорка Йоко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase