Вторите номинации в третия сезон на Биг Брадър бяха обвити в мистерия и бинтове. Мистерията дойде от седмичната мисия на съквартирантите "Лъжа", а бинтовете са на пеньовия нос, който претърпя пластична операция и се прибра веднага при съквартирантите си в Къщата.

Според правилата на седмичната мисия "Лъжа" Биг Брадър ще излъже съквартирантите един път и в петък те трябва да познаят кога Гласът не е казал истината. Биг Брадър реши да излъже съквартирантите за това кои са номинираните.

След края на гласуването на живущите в Къщата бе съобщено, че до понеделник зрителите ще гласуват за изгонването на Любов или Гаро, които приеха новината много тежко.

Истината обаче е, че номинираните са Пацо и Диана. Нито гълъбовският плейбой, нито столичната дизайнерка подозират, че един от тях ще напусне Къщата в началото на следващата седмица.

Другото значително събитие в Къщата е пластичната операция на Пеньо, който се върна след четиридневно отсъствие. Никой от съквартирантите не подозира, че Пацо и Пепи са изкарали два дни заедно в тайната стая.

Пеньо се чувства сравнително добре, чувства лека болка, както е нормално за следоперативния период и в следващите два дни трябва да се храни само с течна храна.

През нощта Дия грижовно става няколко пъти, за да провери дали Пепи се чувства добре и дали превръзките са на място.

В момента всички съквартиранти все още спят, а наградата се стопи до 220 000 лева, след като петима съквартиранти обсъждаха кой е номинирал Пацо на предишните номинации.

Според правилата на играта, никой няма да право да изказва предположения или директно да заявява за кого е гласувал в Изповедалнята. Освен че олекнаха с 25 000 лева, съквартирантите са лишени и от топла вода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase