Снимка: архив, Булфото

Нахално и неадекватно поведение, капризи, желание да бъде президент, предложение за брак към Бойко Борисов. Всичко това ни показа само за няколко седмици залязлата фолк певица Луна във VIP Brother. Мнозина вече си зададоха въпроса дали на блондинката не й трябва някаква специализирана помощ.

Луда ли е Луна, или това е целева маска, наложена й от още при влизането от продуцентите? Странностите на изпълнителката не навеждат само на този въпрос, защото целият й живот е пълен с неизяснени обстоятелства – дори що се отнася от етническия й произход, рожденото й име и истинските й години.

Един единствен факт обаче за нея е неоспорим – Луна е истинска мъжемелачка и прекрасно се справя на любовния фронт, пише сп. "Story".

Статутът й на вечната мома е резултат не от липса на късмет, а на напълно осъзнат избор. Певицата предпочита да остане цял живот волна птичка и да сменя мъж след мъж, отколкото да пере мръсни чорапи, да се върти около печката и да се съобразява с изискванията на законен съпруг.

Между другото, изпълнителката каквито и лудости да показва, винаги е избягвала да разкрива с кого мачка чаршафите. Имена няма и остава да се гадае.

Емблематична в това отношение е последната дълга връзка на певицата - около 10 години, с мастит бизнесмен, с когото живя в Америка. Говори се, че това бил 70-годишен богаташ от турски произход, в чийто палат в "Ориндж Каунти", Ел Ей, перхидролената изпълнителка се разполагала като принцеса. Според други сведения, въпросният господин е всъщност още по-възрастен – на 82 години, и се казва Мехмед Сапекчи, собственик на много от магазинчетата на "Капалъ чарши" и на няколко сладкарници на площад "Таксим" в Истанбул, но живее в Щатите от много години. Самата Луна пък титулува бившия си вече любим като екс политик.

Казват, че бизнесменът всъщност бил женен и нямал намерение да се развежда заради нея, но наследниците му били особено бесни, че родната чалга изпълнителка може да измъкне голямо част от богатството му и правели всичко възможно да ги разделят.

"Къщата не е моя, а на приятеля ми и струва 5 000 000 долара. Карам "Бентли", но това не е единствената кола, която мога да взема. Имам "Кадилак", "Ролс Ройс", въпреки че "Бентли" ми е любимата", припомня списанието стари хвалби на Луна.

Светските клюкари твърдят, че от миналата година Луна и възрастния й любовник се разделили заради милионите, които поп фолк изпълнителката загуби във фалиралата КТБ. Мълвата е, че става въпрос за фантастичната сума от 116 млн. евро. Според други парите са далеч по-малко – не повече от 70 млн. Но така или иначе, както мнозина се досещат, те не били заслуга на Луна, а на турчина.

За да влезеш във VIP Brother значи си "скъсал" джоба, което най-вероятно е сполетяло и Луна. През последната година тя живее в София в мезонета си, който според сп. Story "помни" интересни истории. Всъщност, за този мезонет в публичното пространство заговори шефът на щангите Неделчо Колев. Бащата на Рут Колева обяви на всеослушание, че жилището е подарено на Луна от неговия опонент Пламен Аспарухов.

Родената в Шумен изпълнителка не крие, че си пада по по-възрастни мъже, но такива, които да я подпомагат.

Освен последната й връзка с живеещия в Щатите богаташ, злите езици я свързват с още двама бизнесмени от турски произход, единият от които първият собственик на хотел "Принцес" Суди Озкан. Става въпрос за края на 90-те години, когато кариерата на изпълнителката тепърва набира сила. Връзката не просъществувала дълго, заради луда ревност и от двете страни.

"От всички слухове е вярно само това, че съм посещавала казиното на хотела с моя добър приятел - известния щангист Наим Сюлейманов" - отсича Луна по повод честото й присъствие в "Принцес" по онова време. Според друга клюка обаче певицата не била любовница на собственика, а чисто и просто се въртяла там, за да забърсва за по една вечер клиенти на хотела, най-често граждани от южната ни съседка, пристигнали в командировка.

Истинската възраст на Луна е обвита в мистерия, но е факт, че е композирала любовни симфонии и с младоци. Преди 4 години 25-годишният тогава хокеист Николай Дизов разкрива, че двамата са имали вземане даване и дори хвали Луна колко е добра под юргана.

В непотвърдения списък със завоевания попада и волейболистът Любо Ганев, който дори се снима в неин клип. Тя пък се хвали, че над 30 господа са искали ръката й, но всичко свършвало като в нейната песен с "бягайте крачета при младите момчета..."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase