Общ преглед

Фолкпевицата Камелия вече близо 20 години е на сцената и продължава да бъде следвана от армия верни фенове. Малко певици могат да се похвалят с толкова дългогодишна кариера и то при положение, че блондинката не е от най-продуктивните изпълнители.

Но пък е една от най-провокативните и през годините нерядко е попадала под медийни удари и такива по кокалчетата от колеги.

Камелия не пропуска и възможността да извади на показ секси тяло в социалните мрежи. Очаквано - коментарите са на двата полюса.

"Тая барака кво се прави на тинейджърка! Свикнали са да им обръщат внимание и сега като няма чалга дай да си правим реклама във фейса, за да не ги забравим!?", коментира потребител.

"Добре, че е Камелия да имате материал за ръкоделие", описва кадрите друг. Камелия обаче не се чувства длъжна никому и при възможност винаги удря без заобикалки.

"Майната им на тези, майната им и на онези. На всички, които говорят зад гърба ми. На тези, които ме търсят само, когато имат нужда. На лицемерите. На интригантите. И най-вече на всички, които си мислят, че могат да си играят с мен", категорична е тя под кадър, на който позира в конфигурация от три пръста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар