Снимка: Булфото, архив

Фолкпевицата Алисия отрече категорично появилите слухове, че е бременна. Те плъзнаха след нейни участия, на които тя бе заложила на сценични тоалети, които създаваха впечатление за пораснал корем и начална бременост.

"От няколко години ме забременяват непрекъснато, поне десет пъти. Когато си известен свикваш на подобни клюки", заяви пред bTV изпълнителката.

Темата стана актуална, след като вратарят Николай Михайлов и нейно уж гадже в оставка заяви, че двама с Алисия са имали красиво минало, настояще и ги чака светло бъдеще.

Последваха слухове, че Алисия ще напусне страната в посока Турция и ще заживее отново под един покрив с Николай. Той самият пък бе категоричен, че е готов да бъде отговорен баща.

Засега обаче Алисия отрича да очаква братче или сестриче на сина си Валери.

Тя гостува в телевизията с рап дуото "Скандау", с които наскоро изкара нова песен. Зрители веднага споделиха, че във визията на Алисия има нещо странно и изглеждала подпухнала. Което допълнително налива масло в огъня по темата със забременяването. Според други в социалната мрежа това е ефект от наскоро извършени посещения за разкрасителна процедура, а други смятат, че всичко може да се дължи на снощно участие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase