Снимка: Булфото, архив

През последните месеци фолкпевицата Джена е спрягана за любовница на шефа си, че е меркантилна и хитра измамница, себелюбива и безскрупулна кариеристка... Тя обаче е твърда, че това са измислици и интриги, а където има някаква истина е изопачена до неузнаваемост.

Певицата допълнително наливаше масло в огъня със своето мълчание. "Гади ми се", така коментира пред сп. Story всичките клюки по неин адрес.

Според нея хората в България не заслужават да знаят нищо за личния живот на една звезда, защото злоупотребяват с това, че някой известен се е доверил да разкаже нещо за себе си, изопачават истината и жестоко го нараняват.

Джена имала доста тежък период и буквално изпаднала в депресия от лъжите, с които петнели името й. Плачела денонощно и била на косъм да зареже кариерата си на певица и да се махне от България.

"Бях много обидена на таблоидите, че в последните няколко години с целенасочени статии изписаха куп мръсотии по мой адрес, че едва ли не аз съм най-голямата грешница в "Пайнер". Единственото, за което не са ме обвинявали, е, че съм изяла човек на закуска", разказва пред списанието изпълнителката.

"Беше ми ужасен фактът, че всички в България ме слагат под общия знаменател на хората в бранша, а не искат да повярват, че аз съм различен човек. Аз държа всичко да е открито, да се прави с усмивка. Ако всеки си гледа неговата работа и неговия живот, нещата ще се наредят. Но хората имат други представи. Нямах желание и сила вече нищо да правя, в един момент паднах и тотално се сринах", признава още тя.

За да излезе от депресията й помогнали сестра й Борислава и семейството й.

"Ако искам да кажа нещо, го казвам директно в очите и няма да използвам медиите, за да обяснявам, че не харесвам или харесвам някого. Ако следващият въпрос е има ли приятелства в поп фолка, ще отговоря още сега – невъзможно е там, където парите и славата властват, да има приятелство. Може да има интереси, но приятелство – никога. Ако някой все още вярва в това, или е много наивен, или е лицемер", категорична е Джена.

Тя признава още, че се е разделила с годеника си Джино, когото срещна по време на турне в САЩ.

"Срещнах Джино на първото си турне в Съединените щати. Беше първият човек, когото видях, и беше любов от пръв поглед. Той е един изключителен мъж, една прекрасна личност, но истина е, че се разделихме. Желанието това да се случи, беше мое. Изписаха се много грозни неща за тази раздяла и искам повече да не я коментирам, защото той не заслужава да бъде наранен. Джино е много добър човек, отгледан в прекрасно семейство, което аз много уважавам", твърди Джена. И допълва, че в момента няма мъж до себе си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase