Алисия. Снимка: Булфото, архив

Фолкпевицата Джина Стоева прекрати отношенията си с продуцентите от "Ара Мюзик". Тя се оплака от отношението към нея, а за пример посочи дует, който трябвало да запише с Тони Стораро. Само че в крайна сметка дуетна половинка на Стораро станала Алисия и двамата преди дни направиха премиера на "Не давам да си чужда".

Алисия реагира на нападките и предизвика Джина на "детектор на лъжата в социалните мрежи".

"Уважавам всичките си колеги и последното, което бих искала е конфликт с някой или някоя от тях. Но, за съжаление, понякога се получават неприятни ситуации, като тази, в която ставам неволен участник в момента. В медийното пространство се твърди, че песента ми с Тони Стораро е била предназначена за Джина Стоева и че аз съм я била откраднала. За да изясним нещата веднъж завинаги, предизвиквам Джина на официалната си страница във Facebook да напише истина ли е това, или не е? Била ли е нашата песен "Не давам да си чужда" някога предназначена за нея? Аз заставам твърдо зад думите си, че песента е поръчана лично от мен на композитора Радомир Кишев и той също може да го потвърди. Имам и още един въпрос към Джина Стоева: Защо от нейна страна нямаше никаква реакция, когато Тони Стораро представи дуетите си с Ваня и Преслава?", написа Алисия.

Проблемите около парчето продължиха вчера, след като за кратко то изчезна от двата най-популярни сайта за видеосподеляне. По-късно обаче видеото към песента бе възстановено. Продължава обаче да липсва в официалния YouTube канал на музикалната компания Ара Мюзик, която е продуцент на Алисия.

Феновете заемат различни позиции по темата, като критики и подкрепа има и към двете певици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase