Снимка: Булфото, архив

Желанието на сръбската звезда да кацне с хеликоптер за предстоящия си концерт на 7 ноември в зала Арена Армеец удариха на камък. Въпреки всички усилия на организаторите да реализират желанието на певицата, от Ръководство на въздушното движение не позволяват да се извърши кацане в района на залата поради съображения за сигурност и безопасност.

Приземяването на хеликоптера за събитието може да стане единствено на Летище София.

Междувременно организаторите пуснаха в продажба ограничен брой допълнителни седящи места за събитието. От днес верните фенове на Цеца могат да намерят пропуските в мрежата на TicketPro.

"Бяхме подготвени за изключително голямо търсене на билети за концерта на Цеца, но очакванията ни бяха надминати. Интересът е рекорден", коментираха от тикет компанията.

Зрителите ще могат да чуят най-големите хитове на балканската звезда, а преди нея за настроението на публиката ще се погрижат победителите от надсвирването на култовия фестивал Гуча - Dzambo Agusevi Оrchestra.

Билети все още могат да бъдат закупени на цени от 20 до 55 лева в мрежите на TicketPro и Eventim, както и на касите на EasyPay.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase