Десислава вече не крие в чий прегръдки е попаднала. Снимки: сп. Story

След дълги спекулации и слухове фолкпевицата Десислава призна кой сега до нея заспива.

След развода си с вафления бос Галин изпълнителката бе пращана в креватите на редица известни българи, но тя нито един път официално не разкри с кого е.

Е, връзката й с ММА боецът Светлозар Савов е факт. Блондинката и боецът за първи път застанаха заедно и открито заявиха, че се обичат в интервю пред сп. "Story".

Двамата се запознават по време на снимките на клипа "Най-неправилният мъж" и макар да припламват искри, чувствата са разкрити доста по-късно.

"Сега, когато етапът е много повече от харесване, решихме, че няма смисъл да се крием", разказва Десислава.

Двамата имат голяма разлика във възрастта, но твърдят, че тя няма значение.

"Аз не го чувствам като по-малък, дори за много неща е по-зрял от мен. Като цяло той е моята будна съвест", четка избраника си фолкзвездата.

"Когато наистина обичаш някого, годините, разстоянието, височината, теглото и заплатата са просто числа", категоричен е и биткаджията.

В момента влюбената двойка е изправена пред най-голямото си изпитание, откакто са заедно.

ММА боецът ще бъде в САЩ няколко месеца и ще поддържа контакт с любимата по телефон и скайп.

"Това ще бъде своеобразна проверка на това доколко са истински нещата между нас. Може би ще станат още по-силни", надява се певицата.

Тя е много впечатлена от подхода на Светлозар към нейния син Майки, което допълнително дало шанс на връзката им да се развие по най-щастлив начин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase