Андреа няма да пее на днешния концерт. Снимка: Dnes.bg

Уж празник - втори рожден ден на телевизия Планета HD, а певиците взеха да окапват една по една.

Както е известно, днес в центъра на София - на площад Батенберг, фолкзвездите на "Пайнер" ще извият глас и тяло от 19.00 часа.

Първо Галена отпадна от списъка, като мотивът й е, че била планирала почивка и няма как да бъде на днешния концерт. После се заговори, че и Камелия щяла да бойкотира, а дали ще я видим – ще разберем след няколко часа.

Снощи последва нова драматична новина за почитателите на най-масовия жанр.

Едно от най-известните тела - Андреа, също отказа да се качи на сцената и хвърли в шок всички, които са очаквали освен купон и някаква доза еротика.

Но пък Андреа е на път да забърка скандал в димитровградската империя, който тепърва ще се разраства.

Булката на Кубрат обвини своя колежка в имитация, и че заради нея няма да пее тази вечер.

"Скъпи мои фенове, водена от уважението си към вас и най-вече от голямата си обич, съм длъжна да ви съобщя едно лично свое решение. На концерта в София няма да пея за вас!

Истинската причина не е в поредния ми PR ход, а една от певиците, която в желанието си да бъде Андреа е готова на всичко. Включително и да си плати, за да има своите пет минути слава на моето място. Като позитивен човек дори в това открих плюсовете. Благодаря й, защото от пет години ще си открадна няколко дни почивка", пише на официалната си страница във Facebook Андреа.

С този намек фолк изпълнителката предизвика куп коментари и догадки, коя е певицата. Най-спряганото име е това на Цветелина Янева, която е известна с факта, че хвърля луди пари за своите проекти.

Двете имаха и известни търкания около румънския композитор Кости. Първоначално Андреа работеше с него, беше част от проекта "Сахара", но в крайна сметка тя избра нов екип за песните си.

Кости пък се насочи да прави песни основно за Цветелина Янева и Мария.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase