Общ преглед

 

В опита си да предизвикат повече внимание голяма част от фолк изпълнителите са готови да вършат щуротии, за които в ежедневието дори не си и помислят.

Други пък си имат коронен номер, който си го въртят от години. Джина Стоева и Емануела не пропускат повод да разиграят собствена постановка с алкохолен привкус. Двете си имат запазена марка за консумиране на текила, за която са необходими лесно изпълними неща. Сол или пипер, лимонче, текила, добре изразено деколте и публика.

И докато за Емануела всяка изцепка е в реда на нещата, то Джина през годините си е изградила образа на сериозна и спортна натура. Но както се казва, човек не може цял живот да бъде като в "Сървайвър", трябва парата да бъде изпускана. 

Певиците показаха как се пие и на юбилея на музикалната им компания, като действията им бяха подкрепени от интимни разкрития, които не са подходящи за всяка аудитория. Джина и Емануела показаха и рядко виждана страст, независимо, че и двете си имат приятели. Но пък щом е за шоуто всичко си заслужава...   

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase