Владимир Путин и Вячеслав Лебедев. Снимка: БТА

Снимки от днешна среща на руския президент Владимир Путин бяха качени на сайта на руското президентство, след като пред последните дни в медиите се появиха спекулации за здравословното му състояние.

Руският президент Владимир Путин се срещна днес с председателя на Върховния съд Вячеслав Лебедев, съобщи пресслужбата на Кремъл, цитирана от Ройтерс.

Още по темата

Срещата се състоя в резиденцията на Путин в Ново Огарьово, се уточнява в изявлението.

Кремъл съобщи също, че руският президент, който повече от седмица не беше виждан публично, ще се срещне в понеделник с киргизстанския си колега Алмазбек Атамбаев, предаде Асошиейтед прес.

По-рано тази седмица Путин отложи планирана среща с лидерите на Казахстан и Беларус, което доведе до спекулации, че може да е болен, припомня АП. Говорителят на руския президент Дмитрий Песков увери вчера, че здравословното му състояние е "повече от перфектно".

Планираната среща с Атамбаев в понеделник в Санкт Петербург ще бъде посветена на присъединяването на Киргизстан към Евразийския икономически съюз - ръководен от Русия търговски блок, в който влизат още Беларус, Казахстан и Армения, посочва БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase