Снимка: iStock/glebchik

 Пролетта е в разгара си, а скоро ще дойде е лятото. Дамите вече започнаха да се снабдяват с нови аксесоари за по-топлите месеци. Знаем колко важна и необходима е дамската чанта за всяка жена. Тя трябва да е удобна, да побира всичките ни необходими вещи, но и да изглежда модерно. Какви са тенденциите при чантите сега? Ето хитовете за пролет-лято 2024, според "Teen Vogue".


Огромни чанти
Важи правилото - колкото по-големи, толкова по-добре. Овърсайз модата превзе света ни още преди месеци, но това вече не важи само за дрехи и палта, а и за чанти. Няма да сбъркате, ако се сдобиете с много голяма чанта за топлите месеци. Най-хубавото е, че огромните чанти побират наистина всичко необходимо - лаптоп, гримове, ключове, голямо портмоне, телефон, зарядни, книга, тетрадки, лекции, кърпички, бутилка с вода и т.н. Някои дори ги използват за еднодневни екскурзии.

Сламени чанти
Сламените чанти са задължителни за лятото. Може да започнете да ги носите още в края на пролетта. Преди са се използвали основно за плаж и пикник, но вече отдавна навлизат в ежедневието и стават универсални. Това значи, че може спокойно да ги носите и в работа, на училище, за разходка в парка, на кафе, ресторант, кино, дискотека, парти. Тези чанти са леки и нежни. Те стоят оригинално и с тях се забелязвате. Може да ги носите както със спортна тениска, дънки и бейзболна шапка, така и с флорална рокля и токчета.
 
Останалите и снимки - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase