Снимка: iStock/Javi Sanz

Тези зодии не искат никога да изглеждат слаби. Те може да са тъжни, емоционални, наранени, но не искат някой да види тяхната уязвимост и да се възползва от нея. За тях е важно да изглеждат като стабилни личности. Затова сдържат сълзите си, дори когато много им се плаче. Те не се оставят на емоциите. Ето кои са, според "Times Of India".


Козирог
Те са практични и се фокусират над това да си свършат работата, да изпълнят задълженията си. Служат си с логиката, не са много емоционални и чувствителни, не се оставят на чувствата. Затова и трудно се разплакват. Предпочитат да се състредоточат върху намирането на решението, а не над проблема. Освен това, те са стоици, силни сериозни, не искат да изглеждат слаби, не реагират емоционално и прибързано.

Водолей
Тези зодии също си служат с логиката, анализират нещата, мислители са и дори към емоциите и чувствата, те подхождат с разум. Те не се разплакват лесно и не реват дълго, тъй като предпочитат да премислят нещата, вместо да се оставят на чувствата и емоциите да замъглят разума им. Наистина са загрижени и обичат силно, но показват съчувствие с действия, а не със сълзи.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase