Снимка: iStock/vvvita

Овен

Отношенията с любимия човек изведнъж може да се окажат хладни, враждебни и лишени от тръпка. Не мислете как да му/й отмъстите или привлечете вниманието. Помислете дали собственото ви поведение не е в дъното на ситуацията, съсредоточете се върху чувствата, желанията и действията си. В тях е скрит отговорът на загадката. За необвързаните предстои интересно, но краткотрайно запознанство.

Телец
 
За представителите на вашия знак търпението е характерно качество, но през тази седмица може да сте доста раздразнителни без сериозни причини. Опитайте се да не си изливате негативните емоции върху любимия човек. Най-вероятно той/тя ще почувства тревогата и ще се опита да ви успокои. Приемете го с прегръдка и благодарност, не са много хората, които получават съчувствие в труден момент.
 
Близнаци
 
Чувството ви за хумор понякога излиза извън рамките на добрия тон. Обмисляйте внимателно шегичките, отправени към любимия човек, защото разстоянието между усмивката и сълзите е само няколко сантиметра. На „свободните сърца“ няма да им се наложи да търсят любовта през тази седмица, тя сама ще ги намери.
 
За останалите четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase