IStockphoto

Всеки от нас има слабо място. Вярвате или не, то зависи до голяма степен от неговата зодия.

Овен – завист

Овните са много конкурентни и се гордеят с това, че са най-добрите във всичко, което правят. Когато някой постигне голям успех и работи по-добре от тях, завистта на представителите на тази зодия понякога надделява, карайки ги да се чувстват несигурни за собствените си умения и постижения.
 
Телец – несигурност
 
Понякога Телецът може да бъде прекалено загрижен за статуса си и как изглежда в сравнение с околните. Те могат да сравняват своите постижения с тези на другите по-надолу по веригата и да се чувстват несигурни относно собствената си позиция и как се вписват. Това е нездравословен навик, но често е трудно за Телеца да се отърве от него.
 
Близнаци – чувство за собствена значимост
 
Близнаците са любопитни същества, които са склонни да са в крак с всички събития. Те наистина се интересуват от това как се справят. Но в същото време представителите на този знак се чувстват неудобно от идеята, че хората не ги оценяват достатъчно високо за тях и могат да бъдат много неуверени, мислейки, че са забравени.
 
Рак – ниско самочувствие
 
Раците могат да изпитват съмнение в себе си, дори да знаят, че всичко това е тяхна измислица. Често успяват да видят позитивите и силните страни в другите хора, но в същото време минимизират собствените си положителни качества, чувствайки, че не са достатъчно добри.

Още от хороскопа ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase