Снимка: Pixabay

Заради разпространението на коронавируса, прекарваме все повече време вкъщи. Не е препоръчително да излизате навън, дори да се чувствате добре - оправдано е излизането само за пазаруване от хранителните магазини и аптеките. А ако имате грипни симптоми, трябва да стоите само у дома и да сте под карантира, за да не разнасяте вируса. Ето и как може да разнообразите стоенето вкъщи, не само чрез стоене на компютъра и гледане на телевизия.

1. Пролетно почистване
 
Пролетта почти е тук и, така или иначе, е време да направите пролетно почистване. Сега няма да се налага да жертвате излизането през уикенда заради него. Имате повече време, вкъщи сте - почистете основно дома, хвърлете ненужните предмети, подредете гардероба си и заделете дрехи, които вече не носите, за да ги дарите, когато ситуацията се успокои.
 
2. Гответе
 
Сигурно след работа или училище сте гладни и бързате да хапнете нещо, затова залагате на готова храна или си правите нещо, което става лесно и бързо. Сега е времето да експериментирате, да се научите да правите повече ястия, да използвате различни съставки и продукти.
 
3. Играйте бордови игри
 
Припомнете си детството и намерете любимите си бордови игри. Организирайте вечер, в която да играете със семейството, гаджето или съквартирантите ви. Така ще си починете от телевизора и компютъра, а и ще се забавлявате.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase