Снимка: Pexels

Някои обещания са по-трудни за спазване. Но част от зодиакалните знаци казват неща, само за да угодят на другите и да ги успокоят. Те не държат толкова на думата си, не възнамеряват да изпълнят обещанията си и дори често забравят какво точно са говорили. На тях не може да се разчита и се смята, че говорят празни приказки. Ето и кои са те.

Близнаци
 
Когато Близнаците обещаят нещо, те смятат наистина да го изпълнят. Но това е само на момента. Те са много заети, животът им е динамичен, срещат се с много хора, имат доста хобита и са много социални. Когато потънат в ангажименти и започнат да ходят по много партита и събития, просто забравят, че са обещали нещо на някого.
 
Разсеяни са, натоварено им е и дори не могат да се сетят дали са направили въпросното обещание скоро или отдавна. Трудно им е да са фокусирани и да се концентрират. Не осъзнават, че обещават нещо, което нямат силите и възможностите да направят. Не е нарочно, просто са разсеяни и не се замислят. Не искат да разочароват хората, затова дават обещания.

Водолей
 
Тези зодии обещават разни неща, за да получат това, което искат. Всичко е за тяхна изгода. Искат да си гарантират, че ще получат нещо или ще разберат нещо, затова правят обещания, но не е сигурно дали ще ги спазят. Затова изглеждат като манипулатори.
 
Ако първо получат това, което им трябва - самите те не спазват думата си. Те не са отборни играчи, имат си собствени цели и мечти и правят всичко, за да ги сбъднат. Не са злобни или лъжци, просто посвещават живота си на каузи, идеи, цели, а не на хора. И за тях е по-важно да постигнат желанията си и да променят света, а не да са лоялни към близките си. Непоследователни са.
 
Останалите 2 зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase