Снимка: Pixabay

 Ако обожавате Хелоуин, сигурно вече сте намислили как да се маскирате и гримирате за страшния празник. Но ако не ви е останало време или просто не може да се сетите за нещо, което ще ви прилича, предлагаме ви няколко идеи. Всъщност, това са най-търсените костюми за тази година, според данни на Google. Така че, най-вероятно ще има много хора облечени по същия начин, но пък ще сте в крак с тенденциите, ако заложите на някой от тези образи.

1. To
 
Да се маскирате като клоунът от трилъра "IT", направен по книгата "То" на Стивън Кинг ще е най-големият хит на този Хелоуин. Пениуайз е най-търсеният вариант за костюм и грим в Google. Вероятно това се дължи на високата гледаемост на филма, който излезе в началото на септември. С този костюм определено ще сте страшни и ще изглеждате супер, ако обикаляте горите или изоставени къщи.
 
2. Вещица
 
Вечна класика, която явно никога няма да попадне извън списъка на най-търсените костюми. Винаги ще изглеждате актуално и страшно, ако заложите на костюм на вещица. Освен емблематичната шапка и черната рокля или черното наметало, не забравяйте за дългите нокти в черен лак и метлата. Черна котка около вас е бонус.
 
3. Спайдърмен
 
Поредно вдъхновение от киното. "Спайдър-Мен: Далече от дома" излезе през лятото и също напълни киносалоните. Тийнейджърите се влюбиха в Том Холанд и искат много да приличат на персонажа му. Затова, не е изненада, че маскиране като този супергерой ще е хит за празника.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase