Снимка: Reuters

Неговата управляваща планета е Уран, а камъните, които могат да му донесат късмет са гранат, циркон, опал, сапфир, аметист, лазурит. Знакът Водолей – носещ на родените под тази зодия силно романтична страна, страст в любовта, но понякога и склонност към клюкарстване, непостоянство. Както всяка зодия, така и тази има своите силни и слаби страни.

Днес ще се фокусираме върху нейните положителни качества и защо всеки би трябвало да има по един Водолей в живота си.

Те са лоялни

Ако търсите верен приятел, то Водолеят е вашият човек. Винаги ще е до вас за подкрепа и никога не би ви предал. Няма как да не забележите техните действия, с които ви казват, че те са тук, за вас. Също така може да разговаряте с часове на разнообразни теми, да споделите проблемите си и да получите добри съвети.

Тяхната любов е безусловна

Водолеите изпитват автентична, истинска любов. Когато казват, че обичат, това наистина е така. Идеята за фалшивата любов ги отвращава, защото не си падат по игричките.

Виждат по-добрата страна в хората

Ако много хора са склонни да виждат отрицателните черти на човека, представителите на този зодиакален знак гледат откъм светлата страна. Дори и в тези, които в даден момент са били срещу тях. Тази им черта, понякога ги излага на риск от злоупотреба с доверието им. Но нещо, което трябва да знаете за Водолеите е, че те не си затварят очите за истинските намерения на хората.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase