Снимка: outnow.ch

Мечтаете ли за страстна любов, за принца, който ще ви спаси, за приказка, завършваща с „и заживели щастливо завинаги“? Кой не мечтае. Повечето дами искат всичко това накуп, че и още. Всеки заслужава щастие, но търсим ли го по правилния начин? Една от най-големите грешки, които допускаме в преследването на истинската любов е вярата в митове за връзките, които ни пречат да видим истината и да сме щастливи. За да откриете щастието, спрете да се доверявате на някои от най-разпространените и погрешни схващания за любовта. Ето ги и тях.

Противоположностите се привличат

Така е във филмите, но не и в живота. В началото вероятно ще сте привлечени от своята противоположност, но в дългосрочен план това няма да завърши добре. Историята го е доказвала много пъти. За да бъдете щастливи и в хармония, с партньора си трябва да имате допирни точки. Дори да имате различия в темперамента, все пак не трябва да сте като огъня и водата. Това ще ви изтощи и ще разруши отношенията ви.

Неверни митове за връзката

В списъка с противоположности влизат не само различията в характерите, но и в ценностите и представата за бъдещето. Ако се различавате по тези съществени показатели, търсите любовта на грешното място. Тя не се състои в противоположностите, а в еднаквостите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase