Снимка: Pixabay

Какво търсят момчетата в едно момиче? Какво харесват те? Как да го накараш да се влюби? И, разбира се, защо момчетата правят всички тези противоречиви и странни неща? 

Вижте всичко, което трябва да знаете, за да оцелеете в юношеските години: За какво си мислят момчетата и какво искат от вас в една връзка?
 
1. Те обичат да бъдат влюбени
 
Обществото е наложило някаква норма, че мъжете обичат да имат само неангажиращи връзки и са безчувствени. За съжаление много от тях опитват да оправдаят това схващане и старателно се правят на истински задници!
 
Естествено има хора, които срещат трудност в споделянето на чувства и истинска привързаност, но те могат да бъдат както мъже, така и жени.
 
В повечето случаи момчетата обичат да бъдат влюбени точно колкото и момичетата - те са способни на много истински и дълбоки чувства, грижовност и романтика.
 
2. Не им харесва, когато държите дистанция
 
Много момичета си мислят, че когато се правят на интересни и трудно достъпни, мъжете ще полудеят от любов. Истината е, че ако едно нормално момче е влюбено във вас, а вие му показвате, че си имате по-интересни занимания, това ще го отблъсне.
 
Всеки иска да бъде желан и харесван и да получава внимание - момчетата, които проявяват внимание само към жени, които се държат лошо, просто имат комплекси и дълбоко в себе си не смятат, че заслужават нормално отношение.
 
Останалите тайни, които мъжете няма да споделят на жените - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase