Снимка: Instagram

Овен
 
Направете така, че да сте повече време с приятелите на гаджето си. Ще научите интересни подробности. Темите, които обсъждат ще ви помогнат да разберете кое ви свързва и кое ви разделя. Ще се ориентирате за причините, пораждащи споровете и противоречията ви. Намирайки се в компания ще станете още по-близки.
Ако все още си нямате приятел/ка не превръщайте във фикс-идея мисълта, че трябва да се „хванете“ с някого на всяка цена. Напротив, бъдете по-често сред хората, посещавайте разни публични и спортни мероприятия, забавлявайте се, запознавайте се. Непременно ще попаднете на подходящия човек.
 
Телец
 
Добре е да помислите за трудностите в отношенията си през тази седмица. Любовта означава емоция, а не изгода. Подходящият приятел не е просто купчина мускули, нито пък подходящата приятелка е манекен с идеална симетрия на формите. Следвайте интелектуалните си предпочитания. Подходящото гадже е човек, с когото имате общи интереси и желания, а не изложбена вещ, предизвиваща завист у съучениците. Ако вече имате връзка, то поддържайте я така, че да не ограничавате свободата си.
За все още „търсещите“ успокоителната новина е, че ще имат достатъчно добри възможности за избор, но е по-добре да не бързат с окончателното си решение. Силните чувства „узряват“ бавно.
 
Близнаци
 
Ще има с какво да запомните тази седмица. Ако вече си имате приятел/ка, то периодът ще е изпълнен със странни съвпадения. Комични ситуации, на които от една страна ще можете да се посмеете, а от друга да размислите дали всичко в живота ви ще се случва така лесно и занапред. Подхождайте към противоречията с чувство за хумор. Ще ги преодолеете най-лесно, ако си организирате някакво забавление – кино, театър, концерт.
В случай, че все още сте „самостоятелни“, то не се дистанцирайте и не си задавайте въпроси от типа: „защо“ и „кога“. Направете същото. Участвайте в общите занимания и в общите развлечения. Разчитайте на реалните контакти, а не на сайтовете за запознанства.

Останалите зодии и какво ги чака тази седмица - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase