Снимка: Instagram

Общ преглед

Добра новина за дамите се оказа факта, че интернет сензацията Пита Николас Тауфатофуа е все още свободен. Красавецът няма сериозна връзка и търси любовта, съобщава Daily Mail.

Знаменосецът на олимпийския отбор на островното кралство Тонга стана особено популярен на откриването на Игрите в Рио като се появи гол до кръста и показа мускулестото си тяло. За него той е тренирал дълги години и успя още преди старта на състезанията да привлече светлината на прожекторите към себе си.

Дали участието му в Олимпиадата ще му донесе и награда, тепърва ще се разбере. Затова пък Пита вече се сдоби с одобрението на нежната част от населението, показвайки завидни мускули, покрити с кокосово масло, отбелязва изданието.

Освен, че е красив, Тауфатофуа има и добро сърце. Негови познати разказват, че отделя от времето си, за да работи с бездомници.

Още по темата

Според източник на изданието, Пита няма сериозна приятелка. "Има много момичета, но не и съпруга или годеница, доколкото знам", каза той пред Daily Mail Online и допълва, че жените могат да се опитват да спечелят сърцето му.

32-годишният Тауфатофуа живее в Бризбейн, Австралия, но избира да представлява Тонга, тъй като баща му е от там. Не е успял да се класира за предходните три олимпиади, тъй като е имал сериозни контузии, включително шест счупени кости и три скъсани сухожилия.

Най-накрая е участник в голямото състезание и повежда гордо знамето на Тонга в парада на нациите. Що се отнася до избора да намаже тялото си с масло, Пита обяснява, че това е част от традицията в Тонга и така акцентира мощността на спортиста и сексуалната му сила.

Не закъсняха и реакциите. Пита стана известен и предизвиква въздишките на жените. Снимки в Instagram показват, че Тауфатофуа прави добър летящ старт във въздуха. Обаятелният мъж се показва и на мотоциклет и разкрива, че често се поти и във фитнеса.

"Мечтата ми е да стана олимпиец по джудо – сега живея за тази мечта", обяснява той. Атлетът има диплома по инженерство и споделя, че е благочестив християнин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар