Снимка: Reuters

От началото на новата година българите свободно могат да работят във Великобритания, но напливът, от който се плашеха местните политици, така и не се състоя. Дори напротив - имигрантите бяха единици. Сега на Острова се надяват да засилят поне секс туризма и нищо чудно родните труженички да предпочетат мъгливия Албион пред родните клубове за масажи и магистралите.

От ново проучване сред 2000 несемейни британци става ясно, че Ливърпул е най-разгулният град. 61 на сто от жителите му признали за сексуални авантюри еднодневки с непознат, пише БТА.

На втора и трета позиция се класирани съответно градовете Оксфорд и Нюкасъл. В десетката влизат също Суонзи, Кардиф, Глазгоу, Нотингам, Бирмингам, Йорк и Манчестър.

Кардиф пък оглави хитпарада на градовете, чиито жители са най-изобретателни в леглото и използват различни техники. По този показател в първата петица влизат също Нюкасъл, Единбург, Суонзи и Лондон.

Въпреки че жителите на Ливърпул оглавиха класацията на най-разгулните британци, те заеха едва 10 позиция сред авантюристите в леглото, изпробващи различни неща и пози. Най-големите традиционалисти в кревата се оказали хората от Саутхямптън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase