4-годишно хлапе атакува крадци в собствения си дом, преоблечено като герой от популярните сред децата Пауър Рейнджъри (Power Rangers - бел.авт). Според агенция Ананова, въоръжени мъже нахлули в дома на американско семейството в малко градче в Севрена Каролина.

Докато единият от престъпниците чакал отвън, другият държал за заложници майката, малката дъщеря и още три деца, докато претърсвал къщата за семейни ценности.

След като успели да задигнат каквото може, крадците останали недоволни от сумата пари, с които трябвало да си тръгнат и решили единият от тях да придружи майката до някой банкомат откъдето тя да изтегли oще.

Крадците обаче си нямали никаква идея, че малкият Стиви, който си играел в другата стая, се взима сериозно за супергерой.

Докато се разигравала драмата в хола, Стиви измъкнал костюма на любимия си герой от Пауър рейнджърс и се втурнал в стаята, размахвайки пластмасов меч.

Със заплашителни възгласи „И-и-и-я“, Стиви започнал да налага похитителя с „меча“ си.

При гледката на невръстния супергерой, двамата обирджии решили да се измъкнат набързо и да изчезнат.

Полицията все още не ги е открила, но по-големият проблем засега е в това, че никой не може да убеди малкия Стиви, че не е герой със свръх сили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase