Силвестър Сталоун е предложил на Брус Уилис да играе главната роля на злодея в продължението на „Непобедимите“ (The Expendables).

Това съобщи самият режисьор в своя микроблог. Отговорът на Уилис обаче е все още неизвестен.

В първия филм, който събра всички големи екшън звезди на американското кино и съответно – големите приходи от боксофиса в последните седмици – Уилис изпълняваше епизодична роля.

Той игра агент на Специалните служби на САЩ, който наема екипа от супервойници за невъзможна мисия в малка островна държава, разтърсвана от диктатурата на местен генерал и безмилостен американски наркобос.

Кратката поява на Уилис беше в иронично-драматичен епизод с участието и на Арнолд Шварценегер.

Напоследък Сталоун – режисьор и изпълнител на главната роля в „Непобедимите“ – е особено активен блогър. Той често прави запитвания към феновете си за продължението на екшъна, а в последните дни изрази и учудване от факта, че 42% от зрителите му са жени.

„Непобедимите“ излезе на екран в средата на август и едва миналата седмица отстъпи първото място по приходи на хоръра "Последният екзорсизъм" и криминалната драма "Обирджии".

Печалбата от над 85 милиона долара само в Америка до момента, естествено, доведе до усилена подготовка за продължение, а феновете на жанра нямат търпение да видят кои от позабравените мускулести герои ще се включат в него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase